De medewerkers van Holland Nautic (Lowrance) en de prostaffers wensen jullie veel plezier op deze HelpDesk

HDS 10 generatie 1 geeft geen bron melding bij structurescan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

HDS 10 generatie 1 geeft geen bron melding bij structurescan

Bericht van bas kremer op ma 1 sep - 10:06

Dag allemaal nieuw op het forum en heb al direct een lastige vraag.

Mijn HDS 10 geeft regelmatig een "geen bron" storing met mijn structurescan. Aan / uitzetten lost dit soms op, soms terugzetten naar fabrieksinstellingen. Blijft een wat lastige oplossing.
Wie heeft een idee wat er aan de hand kan zijn?

groetjes Bas Kremer


Laatst aangepast door bas kremer op di 9 sep - 7:04; in totaal 1 keer bewerkt

bas kremer

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 01-09-14

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Re: HDS 10 generatie 1 geeft geen bron melding bij structurescan

Bericht van Danny Geysen op wo 3 sep - 7:59

Als je er op een officiƫle manier vanaf wil zal je contact moeten opnemen met de importeur Holland Nautic. Zij kunnen, mits betaling van een bepaalde som, overschakelen naar de Europese versie en de nieuwste firmware laden.
avatar
Danny Geysen
Lowrancedokter
Lowrancedokter

Aantal berichten : 1288
Registratiedatum : 01-12-08
Woonplaats : Wommelgem (B)

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum