De medewerkers van Holland Nautic (Lowrance) en de prostaffers wensen jullie veel plezier op deze HelpDesk

Disclaimer (belangrijk !)

Ga naar beneden

Disclaimer (belangrijk !)

Bericht van Frenk Elings op ma 5 jan - 22:31

De huidige sonar toestellen lijken steeds meer op computers en dus zijn termen als, netwerk, SD kaart, software update en firmware niet meer weg te denken in de huidige sonar industrie. Meer techniek betekent vooral verbetering, maar ook meer knowhow en kinderziekten.

De HelpDesk is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet en ondanks dat het team op de hoogte is van de laatste onwikkelingen bij Lowrance, kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze HelpDesk op een bepaald moment actueel, juist en/of volledig is. Verder heeft het team geen vat op eventuele onzichtbare gebreken en software bugs op uw toestel.

Er kunnen geen rechten aan de informatie en de adviezen verstrekt door het team worden ontleend. De HelpDesk behoudt zich het recht voor om de informatie en adviezen op de HelpDesk ten allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. De HelpDesk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze Desk of het (verkeerd) gebruik van de informatie en/of adviezen die op deze Desk wordt verstrekt.

Alle rechten voorbehouden. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze HelpDesk mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook. De HelpDesk is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van door copyright beschermde informatie.

_________________
Beter 1 banaan onder je boot dan 10 in de fruitschaal
avatar
Frenk Elings
SuperAdmin
SuperAdmin

Aantal berichten : 356
Registratiedatum : 01-12-08
Leeftijd : 56
Woonplaats : Hillegom

Profiel bekijken http://lowrance.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum